My Story – WHM 💦🧊🌬

💛 MY Story 💛

Mina alustasin külmavee protseduure dushiga alates 02.2020.

Põhjus – tervis, ehk selle segane ja valus väljendus, minu kehas läbi aastate…

💛 lihas ja luuvalud üle keha (fibromüalgia) 2017-19

💛 23 migreeni hoogu 2 kuu jooksul….2018-19 (peale üle 20a vaheaega)

💛 kroonilised kõri, häälepaelte ja põskkoopa põletikud (läbi elu)

🧊🥶Külm oli mu “põlatud vaenlane” juba lapsepõlvest. Olles sulistanud ja loksunud läbi erinevad soojad mered ja ookeanid, otsustasin “vaenlasega” sõbraks saada ja teda – 🧊🥶 sünnikohas saadaolevat hr.Külma – taluma ja ka nautima õppida. Alustasin koos IceMan-iga  ehk Wim Hoff Method’iga hingama ja harjutama vähehaaval ehk 2kuud dushiga enne, kui aprillis välivette läksin… Kui see 👆esimene samm sai tehtud, siis alles sai keha tegelikult aru, mida tähendab olla “hormone high”🥰 ja ta hakkas seda naudingut igal võimalusel otsima ning astus läbirääkimistesse ajuga🧠, kes hakkas neid võimalusi genereerima ja leidma💦🌊🧊❄️

Nii tänulik! 🙏

Lisaks läbisin ka Dan Brule – teadliku hingamise kursused – et usaldada oma intuitsiooni veelgi rohkem enda teadlikus abistamises ning seeläbi suudan aidata ka Sind, läbi oma eeskuju, kes sa seda peaksid tahtma või vajama. Tulemus?

Nagu Wim ütleb – PainFreeHappyPuppy 💃

💛 ♡🙌🏻 Aitäh armas, kui minuga koos enda🧍kehastusele tähelepanu pöörad ja teda kuulama ja aitama õpid🧘 🏊 👏🏻 ♡ Tänaseks olen ise 2 aastat igapäevaselt külmavee protseduure ja teadlikku hingamist praktiseerinud.

Olen läbinud kaks Wim Hof Method’i retriiti ja Dan Brule teadliku hingamise koolitused Heiki Tomsoni ja interneti võimaluste vahendusel. Kui sa õpid ennast aitama läbi külma vee, siis ei ole sellel planeedil enam sinu jaoks halba rannailma, vaid vette saab alati ja igal pool. Eesti’l on 2 külge merepiiri ja ojad, jõed, järved ja rabad…on tõesti igalpool…🌊 👼🙏🏻 Seega on ligipääs enda igapäevaseks välispidiseks aitamiseks suurepärane!

Keerulisem natuke on puhta joogivee leidmisega.

⚜️ Vaba valik ja ajakasutus Internetis annavad Sulle ja su Hingele võimalused otsuste tegemiseks, mis kas viivad Sind edasi või hoiavad paigal või hävitavad Sind sõna otses mõistes.

Teejuhtidel ehk “pioneeridel” on luba jagada on vaid läbi isikliku kogemise ja praktika! Minu teekonnal ennast tõestanud praktilised valikud on enamasti esindatud globaalses inglise keeles, seega siin tuleb mängu minu roll eestikeelsele kollektiivile oma kogemuste vahendamisel. https://www.wimhofmethod.com https://breathmastery.com https://www.teadlikhingamine.ee

 

♥️ Armastusega, Ra: Ma

 

Fotod ja videod filmitud iPhone11 Capture: Most Compatible, Rec. Video:720HD/30fps, töötlused MacBook Air (Retina, 13-inch, 2019)


Leave a Reply