“Keskpõrandale kokku!”🔮10.10💃🕺 Ra: Ma PORTAL avab uksed PAIDES!

📯MEIL ON SULLE RÕÕMSAID UUDISEID!!! 🤓📖

Kohe kohe on kätte jõudmas hetk, kui meil on võimalik hoida enda käes meie 1. lõhnavat trükiväljendust ja seda koheselt ka sinuga jagada!

Parim aeg selleks on PORTAAL 1010 ehk #11🔮

MILLEGA on tegu?

Siit saab alguse ühe imelise Hingepere Ühinemise Teekond, milles kasvavad Alkeemikud saavutavad Maagi meisterlikkuse ehk uue maailma Loojad, kes õpivad samm sammult ühiseid Imelisi soove reaalsusse tooma – Uut Maailma Looma.

MIKS see meid nii elevile ajab? Sest järjekordne “Unistus” on reaalsuseks saamas! 🥰🔮🙏

Oleme ju öelnud, et meilt ei tule ei ühte tavalist autobiograafia raamatut ega küsitud järjenovelle 📚… Samuti oleme julgenud mitmel korral välja öelda, et raamatute aeg on läbi! Just täpselt nii see ongi, sellisel sulle teada kujul – ei tule.

See kogu artikli teema ei puuduta meid – vaid SIND!

Tuleb hoopis see, mida me oleme suunatud inimkonnale andma selles üleminekuetapis, selles Evolutsiooni-Revolutsioonis, kus meie, kui täielikult Uude Ajastusse astunud Inim-Olendite Evolutsiooniline Transformatsioon on antud meie igaühe enda kätte ja vastutada.
Selleks, on meile kõigile kokku pandud, läbi Arcturian Royal Family ja Ra: Ma juhatuse ning Katrini kehastuse praktilise 4 aastase teadliku Ülestõusuteekonna ülesannete läbimise, ärkava inimkonna toetamiseks, kiirenevate muutuste keeristes, üks ajatu, selge ja kindel tugipunkt ehk

“ALKEEMIKU PÄEVARAAMAT”

…mis on mõeldud alternatiiviks senistele Vana- Ajastu “kalendermärkmikele”, sest meie vajadused meie Hing-Olendi ja tema Kehastuse arengu toetamisel vajavad natuke teisi lähenemisi ja vaatenurki, kui Lõppenud Mängus “oravarattas” püsimisel.

Me õpime Inimkonnana – uuesti käima. Hingama. Kuulama.

Me õpime jälgima kõike enda sees ja enda ümber.

Käima õppimine saab alguse esimesest sammust.

Samamoodi saab alguse ükskõik, mille uuega alustamine, esimesest sammust, millele järgneb teine ja kolmas…

🦋

Seoses selle vb mõne jaoks SEGASE ja teise jaoks ülimalt SELGE sissejuhatusega, anname sulle teada, et saame alustada EELTELLIMUSTEGA sellele esimesele Globaalsele väljaandele VOL 1 !

MIDA see Päevaraamat ikkagi endast kujutab?

Tegemist on ühe suuremat sorti  PÄEVARAAMATUGA, mis seisab oma stabiilsuses sinu valitud laual ja kutsub end täitma läbi päeva, kuhu sa saad märkida ära oma tähelepanekud nii ilma, Kuu, kui ka enesetunde erinevused, omapoolsed panused kehastusele ja nende tagajärjed ajas.

See on üks KORRALIK “tugev tükk” tuntud A4 suuruses, mis lubab sul oma arengut jälgida päev päevalt ja terve aastaringi vältel ehk lausa 366-l kahepoolsel lehel!

Millal see aastaring sinu jaoks algab, on sinu otsustada, kas sündimise päevast või mingist muust erilisest sündmusest sinu jaoks, või just sellest hetkest, kui see isiklik abiline sinuni jõuab.

MILLAL ta jõuab?

Praeguste koostöö-kokkulepete valguses peaks ta esimeste õnnelikeni jõudma juba meie välja hüütud 📯📜🫂

Esimesel füüsilisel Hingepere kohtumisel 10.Oktoobril PAIDE kultuurimajas ehk uue nimega Paide Muusika- ja Teatrimajas 14-17.00 I korruse “klassiruumis” NR 114.

Pärnu 18, Paide, 72712 Järva maakond

KUIDAS sa ta omale saad?

Täites ära oma tellimusvormi (mida saab täita ka kohapeal) ning saates oma soovi kinnituseks kohe veel kehtivas rahas 33€ ühikut või otse Paides kättesaamisel või sinu soovi korral ülekandega (arve võimalus).

Seekordsel kohtumisel on meil valmis esimesed originaalid Inglise keelsed, mida igaljuhul soovitan, kui vähegi seda keelt sel vähesel määral mõistad.

Kui mitte, siis tee palun oma eeltellimus Eesti keelse Alkeemiku Päevaraamatu jaoks varakult, sest sellest oleneb tellitava koguse suurus. (100 või 500tk on ajaliselt väga suur vahe, küll mitte rahaliselt)

Esimesed 33  eeltellimuse esitajat saavad oma esimene “Päevaraamatu” nimelise pühendusega Ra: Ma’lt.

Üllatusi ise avastamiseks oma tellimusvormi täitmisel, jätame sulle veel!

EEL-TELLIMUSVORM – selgituse leiad artikli lõpus!

🦋

Meile on antud PaMT’is “klassiruumi” suurune ruum nr 114 1.korrusel, mille palusime paigutada nii, et meie Portaali ajal liikumine saab toimuda vabalt ja häirimatult voolamises. Samuti on meil kaasas vähemalt 2 matti, et soovijaile kohapeal oma kehastusega mõned venituspoosid tutvustada.

Põhiteemad seotud kehastuste muutumistega ja kuidas ennast aidata valmistuda üleminekuks.

Kuna aga kerkivaid küsimusi kollektiivil on kiirelt kasvavas tempos, siis oleme enamus ajast olemas just sinu küsimustele vastamiseks armas!

Palun pane nad omale kirja, et kohapeal oleks kergem neile sujuvalt ka vastused saada.

Lolle küsimusi ei ole – nagu sa kindlasti kuulnud oled, sest võib öelda, et need on need küsimused, mis jäetakse oma “hirmudest jms” tingituna küsimata.

Kui sul on küsimus usu, et 80% su ümber olevatest olenditest on sama või sarnane küsimus vastust ootamas!

MIDA kaasa võtta?

Palun võta kaasa heasoovlikkus ja soojus, mida teistega jagada ja kindlasti oma termos kuuma veega, mis on sul ju nagunii igalpool endaga kaasas!

Soovitame võtta kaasa ka sularaha või “muid aegumatuid väärisesemeid”, millega soovid oma energiavahetust teostada Hingeperega liitumisel, Päevaraamatu soetamisel või ühisruumi rendi tasumisel.

Avalik Ra: Ma PORTAL ise on “tasuta” (selles vanas matrixi mõistemustris – tasumine!?!?) nagu iga eelminegi, mis läbi veebi vahenduse sinuni jõuab. Nagu näed teemasid jagub.

Sul on armas vaba valik, kas veeta meiega koos kõik 3 tundi või läbi hüpates jagada oma energiavahetus uute hingepere liikmetega kallistades või ainult oma Päevaraamatule järgi tulles.

Igaljuhul tea, et oled oodatud ja kohtume juba 10.10 PAIDES!

Armastusena,
♥️Ra: Ma aka Katrin

p.s. Ruumi broneerides panin tähele, et samal õhtul on seal Rannapi ja Maarja kontsert toimumas. Kui õnnestub siis naudime ka seda. 


Armas, kuna me pole saanud tellimus-vormi tööle, siis leidsime, et kõige lihtsam on seda teha hetkel kõige lihtsamal viisil:

Paneme kõik vajaliku info siia ülesse ja kui sinu ülekanne ja kinnitus email on meieni jõudnud info (@) elulooja.ee, siis saad sina ka päevaraamatu sinna pakiautomaati või aadressile kuhu soovid.

KOHE SAADAVAL  “ALCHEMIST DIARY” Inglise keelne originaal versioon. 

EEL-TELLIMUS EESTI keelsele  “ALKEEMIKU PÄEVARAAMAT”-ule, mis valmib orienteeruvalt Detsembri alguseks. 

Ülekanded 33€ + 5€ postikulu, kokku 38€ palume teha kontole :
IBAN LT23 3250 0764 7736 8603 / Makse saaja e.Beneficiary – KATRIN SUIE

BIC e. SWIFT code REVOLT21 / (Bank Name and Address – Revolut Bank UAB Konstitucijos ave. 21B, 08130, Vilnius, Lithuania)

Peale oma valikute ja maksete sooritamist kinnita oma tellimus emailiga ja kindlasti märgi sinna emaili oma:

  • telefoni number – saada palun igaks suhtlemise juhuks ja kindlasti on teda vaja juhul, kui soovid tellimuse kätte saada lähimast pakiautomaadist – ütle meile ka millisest!
  • ja aadress saada, juhul, kui soovid tellimuse kätte toimetamist väljaspool Eesti pakiautomaadi teenust.

Postikulu 5€ arvestasime erinevate teenusepakkujate võimalustest lähtuvalt, 1 kuni 3 päevaraamatu tellimisel.

Kui soovid firmale arvet, siis küsi (soovituslik alates 3+ päevaraamatu tellimisest)

Edaspidi on oodata (2025):
“ДНЕВНИК АЛХИМИКА” / Russian – Eel-Tellimus. Tõlkes. 
“Diario del Alquimista” / Espanol – Eel- Tellimus. Tõlkes. 
“Alchemisten-Tagebuch” / German – Eel-Tellimus. Tõlkes. 

LOVE Ra: Ma aka Katrin

Leave a Reply