🤩Täna uus Kuu Kalades 🐠🌚 🐟

Tere Armas!

Pole sulle ammu jõudnud KUUUUDISEID jagada ja kuna täna hommikul hakkas looma uus ja võimas NoorKuu🌚, mis on suure energeetilise tähtsusega selles hetkes, siis proovin teha sulle ühe kiirkokkuvõtte. 

 

See müstiline ja unenäoline uus Kuu loob Kalades🐟, ning ta  ärgitab sind end häälestama oma sisehääle sosinatele ning asuma vaiksele enesevaatlusele ja juhitud kujutlusvõime teekonnale. 

Praeguse Kosmilise joonduse all kutsub Universum sind end usaldama rohkem, kui siiani ja lubama end võimaluste jõel kanda. 

Keskendu oma julgeimatele ambitsioonidele ja eesmärkidele, eriti neile, mis on seotud loominguliste projektide ja ärivõimalustega. 

Seda Kuud tuntakse “Soovi-Kuuna”🔮tema äärmiselt võimsate avaldumisomaduste tõttu. 

Juhul kui see, mida sa ihaldad, on midagi, mis käivitub su südamest💖 toidab su hinge ja aitab ka teisi, saab seda võimsat NoorKuud kasutada kõige selle ellu kutsumiseks.

Sinu loomulik loovus lööb sel nädalal särama ja sa tunned inspiratsiooni enda varjatud aspektide avastamiseks, salajaste annete ja vägede leidmiseks endast ja oma isikliku elu-loo ümberkirjutamiseks. 

Nagu liblikas🦋, kes oma kookonit heidab, saad sa lahti lasta enda nendest aspektidest, mida sa enam edasi kanda ei taha ja mis sind enam edasi ei teeni ning suunata kogu oma energia uuele ja inspireerivale tulevikule – sellele, mis on rohkem kooskõlas sinu tõelise kutsumuse ja huvidega. 

See on suurepärane aeg kunsti, kirjutamise, muusika, disaini ja kõige muu loomise jaoks.

 

Kalade NoorKuu loovas säras peesitades paljastab Universum Inimkonnale seni varjatud tõed ja juhatab meid valgustumise teele. 

Meie intuitsioon tugevneb ning loor füüsilise ja vaimse maailma vahel õheneb, võimaldades meil luua ühenduse Jumalikuga ja saada otse Universumist juhiseid. 

Sa tajud, et su unistused ja ka su unenäod on eriti eredad!🔮

Su alateadvus on täis sümboleid ja metafoore, millel on sügav tähendus, nii et ole valvas ja pane neid tähele – nad kõik on saadetud sulle põhjusega.

 

Armas, palun ole selle loova Kuu all eriti õrn, avatud ja pehme.💗

Ära püüa oma elus asju sundida juhtuma, ega väänata sündmusi või inimesi oma tahtmise järgi. 

Mida rohkem proovid sel nädalal asju oma tahte järgi suruda, seda tugevamaks näib nende vastupanu muutuvat. 

Selle asemel liigu edasi oma elus voolates, nagu vesi – takistuste sisse ja neist mööda ning sa üllatud, kui kiiresti need takistused hakkavad su ümbert kaduma.

Kui sa oled viimasel ajal tundnud end oma loovuse, suhete või isiklike projektidega blokeerituna, võid hakata tundma, kuidas need blokid  järjest lagunevad ja hajuvad. 

Lase Kalade vesisel energial voolata läbi enda energia-kehade kõikidesse lõhedesse ja pragudesse, puhastades samal ajal oma vaimu. 

Alistu ja usalda protsessi ja võta omaks kõik uus ja tundmatu. Sest just selle loova Kuu pimeduses leiame me enda seestpoolt selle valguse, mis valgustab meile meie tõelist teed edasi.

 

Lõpuks. 

Kalad on nägemuste ja immateriaalse ehk nähtamatuga seotud märk ning, kui see NoorKuu tõuseb, kutsub ta meid uurima kõike müstilist, maagilist ja eeterlikku. NähtavVsNähtamatu ehk avame järjest seda siiani nähtamatut Meta Maailma.

NoorKuu Kalades on parim aeg, kus saame luua intuitsiooni, mitte intellekti kohast ehk südame mitte mõistusega. Loomeprotsessis on mõõnad ja tõusud, nagu igas veekogus ning mida ei saa kiirustada ega sundida. Kõik loomine kulgeb loomulikult oma energeetilises rütmis. 

Usun, et sind üllatab, millist maagiat sa saad selle energiaga tema täies potentsiaalis, töötades usalduses ja voolamises luua.

 

Siinkohal on meil sulle üks imeline kingitus 🎁 jagame meieni juhatatud tööriista, millest on hea alustada, et vabaneda lõplikult vanadest sagedustest ja luua puhtalt lehelt juba kõrgemates südame sagedustes. 

🔮

Imelist Loovat Unistamise ja OmaTee leidmise ja Usalduses voolamise õppimise aega Sulle Armas!

 

Namaste
♥️
Sinu Ra: Ma aka Katrin.

Leave a Reply