🌀🧬5D🔮💞”Ma teadsin, et ma olen sind armastanud enne, kui kohtusime”💞

Sõnum Sulle, kes siia sai juhatatud...

…I KNOW I LOVED YOU BEFORE… kõlasid sõnad minu kohal ja pisarad tulid silma…

15:54 #6  armastus 14.02.2023#5 muutused kokku #11 TF, masternumber 

Suht sõnatuks võttis… sest jah meie Hingede eelmised (ühised) elud…määravad tänases hetkes väga palju seega, sukeldusin jälle…esimest korda vaatama selle vana tuntud laulu videot ja imelihtsaid ja selgeid sõnu…

5D laulusõnumid või laulukanaldused on kellelegi vajaliku sõnumi edastamiseks… ja kui üks laul niimoodi mulle saadetakse, siis ma võtan vastu oma sõnumid ja  saadan selle edasi järgmisele, kellel seda vaja on… just sellel, kes selle postituseni jõuab.

Kui Sa nüüd oled siin ja mõtled, mis sõnumit sa sealt 5D -st võiksid saada?

Tunneta… vaata läbi video ja loe läbi sõnad (minu või google’i kiirtõlge) ja kui tunned, et mingi koht või sõnum kõnetab sind – puudutab seestpoolt…nagu hakkab imelik seal päikesepõimiku juures, see omakorda võibolla toob sulle välja mingeid kindlaid signaale-pilte-lõhnu-tundeid kelleltki, või toob kananaha ihule… siis usalda neid …see oligi see sõnum sulle, mis need tunded tekitas.

 

Sinu Ra: Ma

♥️🌟♥️🌟♥️🌟♥️🌟♥️

Released: 1999
Genres: Pop

♥️🌟♥️🌟♥️

Maybe it’s intuitionBut some things you just don’t questionLike in your eyes, I see my future in an instantAnd there it goesI think I found my best friendI know that it might soundMore than a little crazy but I believe
♥️
I knew I loved you before I met youI think I dreamed you into lifeI knew I loved you before I met youI have been waiting all my life
♥️
There’s just no rhyme or reasonOnly the sense of completionAnd in your eyesI see the missing pieces I’m searching forI think I’ve found my way homeI know that it might soundMore than a little crazy but I believe
♥️
I knew I loved you before I met youI think I dreamed you into lifeI knew I loved you before I met youI have been waiting all my lifeOoh, ooh, ooh
♥️
A thousand angels dance around youOoh, ooh, oohI am complete now that I’ve found you
♥️
I knew I loved you before I met youI think I dreamed you into lifeI knew I loved you before I met youI have been waiting all my life
♥️
I knew I loved you before I met youI think I dreamed you into lifeI knew I loved you before I met youI have been waiting all my life
♥️
I knew I loved you before I met you (ooh, ooh, ooh)I knew I loved youI knew I loved you before I met you (ooh, ooh, ooh)I knew I loved you
♥️
I knew I loved you before I met you (oh, oh, oh, oh, oh, oh)I knew I loved you before I met you (yeah)I knew I loved you

♥️🌟♥️🌟♥️

♥️🌟♥️🌟♥️

Võib-olla on see intuitsioon
Kuid on asju, mida sa lihtsalt kahtluse alla ei sea
Nagu su silmis, näen ma oma tulevikku hetkega
Ja seal see läheb
Ma arvan, et leidsin oma parima sõbra
Ma tean, et see võib kõlada
Rohkem, kui “natuke hull”, aga ma usun

♥️
Teadsin, et armastan sind juba enne, kui sinuga kohtusin
Ma arvan, et unistasin sind oma ellu
Teadsin, et armastasin sind juba enne, kui sinuga kohtusin
Olen terve elu oodanud

♥️
Pole lihtsalt ühtegi riimi ega põhjust
On ainult täiuslik, lõplik tunne
Ja sinu silmis
Ma näen puuduvaid tükke, mida otsin
Ma arvan, et olen leidnud tee koju
Ma tean, et see võib kõlada
Rohkem, kui “natuke hull”, aga ma usun

♥️
Teadsin, et armastasin sind juba enne, kui sinuga kohtusin
Ma arvan, et unistasin sind oma ellu
Teadsin, et armastasin sind juba enne, kui sinuga kohtusin
Olen terve elu oodanud
Ooh, ooh, ooh

♥️
Sinu ümber tantsib tuhat inglit
Oi, oi, oi
Ma olen “valmis nüüd”, kui ma su leidsin

♥️
Teadsin, et armastasin sind juba enne, kui sinuga kohtusin
Ma arvan, et unistasin sinust oma elus
Teadsin, et armastasin sind juba enne, kui sinuga kohtusin
Olen terve elu oodanud

♥️
Ma teadsin, et armastasin sind juba enne sinuga kohtumist (ooh, ooh, ooh)
Ma teadsin, et armastan sind

Ma teadsin, et armastan sind

♥️🌟♥️🌟♥️


Leave a Reply